MENU
x
Webinárium: művészet és testi-lelki egészség
23.03.2021 /17:00 - 23.03.2021 /17:00

Webinárium: művészet és testi-lelki egészség

A FinnAgora és a Ludwig Múzeum együttműködésében egy igazán különleges webes szeminárium ötlete valósul meg. A webinárium témája a művészetterápia, az alkotás testi és lelki egészséget megőrző hatása lesz. Meghívott előadóink a finn és magyar módszerekbe, valamint az új trendekbe engednek bepillantást, átadva gyakorlati tapasztalataikat a téma iránt érdeklődőknek.

Előadók:

Pauliina Lapio, művészetterapeuta, coach és tréner. Jelenleg a Central Finland Hospital Nova-ban a Participatory Arts and Artist in Residence Programme keretében dolgozik.

Hilkka Putkisaari, pszichoterapeuta és művészetterápiás szakember, oktató és író. 20 éve saját vállalkozása keretében foglalkozik művészetterápiával.

Somogyi Laura és Wolf Eszter (Tuu 133) - festőművészet és művészetterapeuták. A Tuu 133 csoportjuk részvételi művészeti projektjeiben a közösségi alkotás és élmény kapja a főszerepet.

Moderátor: Östör Katalin művészetterapeuta

Időpont: 2021. március 23. kedd 17.00-18.45

Helyszín: ZOOM

A beszélgetés nyelve angol, de később elérhető lesz magyar felirattal is.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció itt: https://forms.gle/fKNCibnaYE89g9Ns5

Facebook-esemény: Ped. kedd – art&well-being | Facebook

A rendezvény a Finnagora és a Ludwig Múzeum közös szervezésében, az AMASS – Acting on the Margins: Arts as Social Sculpture, Horizon2020-as nemzetközi kutatás kísérő programjaként valósul meg.


Fotó: Khara Woods