MENU
x
Túl a populizmuson: a Közel-Kelet és kutatói a nyilvánosság előtt
26.05.2021 /15:00 - 26.05.2021 /16:30

Túl a populizmuson: a Közel-Kelet és kutatói a nyilvánosság előtt

Üdvözöljük a Beyond Populism online előadás- és beszélgetéssorozat harmadik epizódján május 26-án, szerdán, 16 órakor! Ez alkalommal a közel-keleti Finn Intézet szervez beszélgetést a Közel-Kelet és kutatói címmel.

A beszélgetés során Hannu Juusola professzor a Helsinki Egyetemről és Karim Maiche kutató a Tamperei Egyetemről megvitatják, hogy a finn média hogyan mutatja be a Közel-Keleten és Észak-Afrikában zajló eseményeket, valamint a kutató, mint nyilvános kommentátor szerepét. A beszélgetést a Finn Hírügynökség az STT riportere, Sanna Raita-Aho moderálja. A beszélgetés finn nyelven zajlik.

Regisztráljon az eseményre: https://link.webropol.com/s/beyond-populism-26-5-21

A Beyond Populism sorozat részletes programja itt található: https://instituutit.fi/beyond-populism-verkkoluento-ja-keskustelusarja-kurkakot-poliittisen-retoriikan-taakse/

Az előadásról felvétel készül, amely az előadás után 14 napig megtekinthető a Finn Kulturális és Tudományos Intézetek Szövetségének Youtube csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCA7QHixRjdYK9wDeVNPI8cg

A Beyond Populism egy kilenc részes online előadás- és beszélgetéssorozat, ami a finn kulturális és tudományos intézetek szervezésében jött létre. A kutatási eredményeket és a populizmust tárgyaló előadások során a tudomány és a kultúra területén dolgozó meghatározó szakértőkkel, kutatókkal és véleményvezérekkel beszélgetünk. A sorozat a Year of Research-Based Knowledge, azaz a kutatáson alapuló tudás éve 2021 eseményeinek része.

Grafika: Jan Gregor Putensen