MENU
x
Finnovation webinárium a zöld átállásról és a vállalati fenntarthatóságról
31.05.2021 /14:00 - 31.05.2021 /16:00

Finnovation webinárium a zöld átállásról és a vállalati fenntarthatóságról

A FinnAgora 2019-ben indította el a Finnovation-t, a vállalkozások és a szélesebb közönség számára megrendezett konferencia-sorozatot. A sorozat idén a fenntarthatóságra összpontosítva folytatódik.

Az idei fő eseményre a decemberi Planet Budapest 2021 konferencián kerül sor, de előzetesként május 31-én, hétfőn egy hasonló témájú webináriummal kezdjük a párbeszédet: „Fenntartható pénzügyek és zöld gazdaság Európában”.

A zöld átálláson kívül a webinárium az EU által már ratifikált, vagy már folyamatban levő reformokat tárgyalja, amelyek az egész üzleti szektort érintik. Ezért ezek a döntések azért is különösen fontosak, mert valamennyi EU-tagállamra hatással lesznek.

A webinárium előadói között szerepel Heidi Hautala, az Európai Parlament alelnöke, Gábor Barbara, az Európai Bizottság szakpolitikai tisztviselője, Cseh Katalin magyar EP-képviselő, valamint Domaniczky Orsolya, a CEEweb magyar civil szervezet szakpolitikai tisztviselője.

A webinárium angol nyelven kerül megrendezésre, de később magyar felirattal is megjelenítjük. A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt: https://forms.gle/FoFSZN9B4LXx4van9

Facebook-esemény: Finnovation: Sustainable Finance and Green Economy in Europe | Facebook

Várjuk részvételét!