MENU
x
FINNOVATION: válj láthatóvá a munkában - a női szakmai identitás megtalálása
04.04.2023 - 04.04.2023

FINNOVATION: válj láthatóvá a munkában - a női szakmai identitás megtalálása

Sok kiváló nőt látunk nap mint nap ambíciózusan dolgozni és folyamatosan fejlődni a saját szakmájában. Innovátorok, akik megváltoztatják a világot, fiatal szakemberek, akik a vállalati ranglétrán lépkednek felfelé, aktivisták és sikeres üzletasszonyok. Mégis azt tapasztaljuk, hogy gyakran a nőknek jóval keményebben kell dolgozniuk a sikerért, mint férfi kollégáiknak, még akkor is, ha ugyanolyan szintű készségekkel és képzettséggel rendelkeznek.

A Finnovation-ön olyan eszközöket adunk számodra, amelyek egy lépéssel közelebb vihetnek a hiteles szakmai identitásod felé, biztonságos helyet biztosítunk a személyes kihívások megvitatásához, platformot a gondolataid és új ötleteid megosztásához, és inspirációt a továbbiakhoz. Együttműködő partnereink: CEU, Amnesty International Hungary, Lazy Women.

Célok:

  • Támogatás és eszközök biztosítása a saját szakmai identitásod megtalálásához
  • Inspiráció nyújtása jelenlegi és leendő női vezetőknek
  • A szakmai önbizalom fő építőköveinek meghatározása
  • Tapasztalatok és ötletek cseréje a nőktől nőknek az üzleti életben

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszín limitált befogadóképességére tekintettel érdemes minél hamarabb regisztrálni az alábbi linken: https://bit.ly/3Kv15h7

Az előadás angol nyelvű, de az Amnesty Magyarország és a Lazy Women által tartott workshopokon magyarul is lesz lehetőség beszélgetni!

A rendezvény Facebook eseménye itt található: https://www.facebook.com/events/1154026748548540

A teljes program és az előadók bemutatása itt tekinthető meg: