MENU
x
Újra itt a szupernépszerű TASTE Finland Étteremnap!
02.05.2019 /15:15 - 11.05.2019 /23:45

Újra itt a szupernépszerű TASTE Finland Étteremnap!

Újra itt van a tavasz biztos jele és egyik fénypontja, az Étteremnap, melyet idén május 11-én, szombaton 13–16 órakor rendezünk a Finn nagykövetség udvarán. A tavalyi évben megújítottuk az Étteremnap hagyományait. Az esemény új nevet kapott: TASTE Finland pop up restaurant, valamint a finn és a helyi vállalkozások is nagyobb szerephez jutottak.

A TAMK (Tamperei Felsőfokú Szakképzési Intézet) szakácstanulói idén is street food-ételeket szolgálnak fel a pop up étteremben, finn módon. Idén újfajta, magyar vendégeink számára eddig ismeretlen ízekkel szeretnénk meglepni az érdeklődőket: a Gold&Green Foods jóvoltából a Pulled Oats vegán proteinkészítményt lehet majd megkóstolni! A kávét idén is a fekete főzi, borról a Rejiji Wines gondoskodik, az Anjuna Ice pops-tól vegán jégkrémet vehettek, a kenyeret és a péksüteményeket pedig a nor/ma skandináv stílusú pékség süti.

A kultúrára éhezők megcsodálhatják Alli Ikonen Food Affairs című fotókiállítását a nagykövetség könyvtárában, akik pedig játszani szeretnének, mölkkyzhetnek egy jót! A laza szombat délutáni hangulatról DJ gondoskodik.

A bevételt idén a VIII. kerületi Auróra közösségi tér önkéntes programjai kapják. Az esemény, melyet idén már nyolcadik alkalommal rendezünk meg, a FinnAgora és a Finn nagykövetség közös Team Finland-munkájának része.

Gyere el és érezd jól magad velünk!

Időpont: május 11. 13:00-16:00

Helyszín: a Finn Nagykövetség udvara, 1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/a.

További információk: https://www.facebook.com/events/2270454676548478/