MENU
x
FINNOVATION! - üzleti konferencia 2019. június 12.
21.05.2019 /13:00 - 13.06.2019 /09:00

FINNOVATION! - üzleti konferencia 2019. június 12.

A FinnAgora szervezésében megnyíló FINNOVATION! üzleti konferencia június 12-én Budapestre hozza az innovatív finn gazdaság legfrissebb trendjeit és szereplőit. Előadóink a legelismertebb finn szakértők, segítségükkel bekukkantunk a „finn gazdasági csoda” kulisszái mögé: hogyan és milyen struktúrában működnek a startupok Finnországban és az Észak-európai országokban, és hogyan születnek a finn vállalatokon belül a legújabb innovációk. 

Az egynapos konferencia során megtanulhatjuk, hogyan használjuk jól a „sisu-t”, - belső erőnket és bátorságunkat - a vállalkozásunk építésében. Megismerjük milyen új üzleti lehetőségeket rejt az ember központú adat gazdaság és milyen fontos új üzleti lehetőségek rejlenek benne.  Hallhatunk izgalmas jógyakorlatokról az EdTech és a legújabb élelmiszer technológia területeiről: vajon  tücsökliszt és a nulla élelmiszer hulladék lesznek a jövő üzletének sikeres útjai?

A konferencia helyszínén - a Budapest Music Centerben - magával ragadó előadásokat hallhatunk (keynote: Mikael Jungner, elismert digitális guru, a Kreab igazgatója), sikeres és érdekes finn startupok és már nem startup kis- és közepes vállalatok mutatkoznak be. Megismerhetjük a Nokia új innóvációs modelljét. Lebilincselő workshopok és kerekasztal beszélgetések után a nap vége felé Patrick Furu segítségével a jazz és a 21. századi vezetés összefüggéseiből tanulunk majd, az este folyamán Jussi Fredriksson triója zenél nekünk az Opus Jazz Klubban.

A FINNOVATION! célja, új perspektívákkal és inspirációval szolgálni miközben azonnal használható eszközöket és modelleket mutat meg, szakmai kapcsolatok építésére ad teret a magyar üzleti gondolkodóknak, vállalkozóknak, cégeknek, startupoknak, ötletgazda hallgatóknak. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne új gondolatokkal és ötletekkel találkozni, általuk inspirálódni!

MI: FINNOVATION! üzleti konferencia

MIKOR: 2019. június 12. 10 – 19 óráig, regisztráció: 9 órától

HOL: Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás u. 8.

További információk: https://finnovation.hu/

Jegyvásárlás: https://finnovation.hu/#jegyvasarlas