MENU
x
Tanulás Újratöltve konferencia Októberben
25.10.2017 /09:00 - 25.10.2017 /09:00

Tanulás Újratöltve konferencia Októberben

A digitalizáció minden oldalról körülvesz bennünket, természetesen ott van az iskolákban és az oktatásban is. A tanárok számára is fontos, hogy megismerkedjenek a globális trendekkel és a megnyíló lehetőségekkel. A Tanulás Újratöltve című konferenciára olyan a magyar közoktatásban tanító tanárokat várunk, akik nyitottak az érdekes és izgalmas újdonságokra a tanítás és a digitalizáció területén.

A konferencia bemutatja hol tartanak a kísérletek és reformok ezen a területen Finnországban, a finn közoktatásban, milyen kihívásokkal szembesülnek a finn tanárok munkájuk során. Célunk, hogy inspiráljuk a résztvevőket, arra hívjuk őket, hogy legyenek nyitottak és merjenek aktív szerepet vállalni az új módszerek fejlesztésében, mert a jövő oktatását a tanárok határozzák meg.

A Tanulás Újratöltve egy kibontakozó együttműködési folyamat plántálója is kíván lenni, ahol finn és magyar tanárok kis közösségekben együtt fejlesztik saját új oktatási módszereiket a digitális oktatás korában.

A magyar közoktatás intézményeiben dolgozó tanárok a www.learningreloaded.eu/attend weboldalra látogatva regisztrálhatnak a konferenciára. A tanulás ott kezdődik, ahol a tudás véget ér!

Szeretettel várjuk a Tanulás Újratöltve konferencián!

Időpont: 2017 október 25. 9-16 óra között

Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás utca 8.