< Back

A FinnAgora nyári szabadságra megy!

2021.6.25 10.45 - 2021.8.2 8.00

A FinnAgora munkatársai júliusban szabadságon lesznek, és augusztus 2-án térnek vissza legközelebb az irodába. Mindannyian szeretnénk köszönetet mondani nektek a támogatásért ebben a kihívásokkal teli időszakban, és szeretettel várunk benneteket az őszi programjainkon is. Őszintén reméljük, hogy a világjárvány legnehezebb időszakai elmúltak, és zavartalanul folytathatjuk rendezvények szervezését, hogy újra találkozhassunk személyesen is.

A tervezett őszi programunk:

Augusztus 16.: a Women Rock fotókiállítás megnyitója a budapesti Hybrid Art Space-ben.

Augusztus 29.: MimoArt és Silver Sepp előadás a Duna-parti Szabihid rendezvényen.

Szeptember 3 .: Night of Nordic Culture rendezvény a budapesti Kossuth Klubban.

Szeptember 15.: Szeminárium a kisebbségi egyházak szerepéről a XXI. Század multikulturális Európában, Tapio Luoma finn érsek látogatásának megünneplésére, a Magyarországi Evangélikus Egyházzal együttműködésben

 

A Point Taken podcast sorozatunk is folytatódik, ahol sokféle témát fogunk megvitatni, beleértve a művészetet, a kultúrát és az aktuális kérdéseket, egy-egy különleges vendéggel együtt. Ehhez hasonlóan továbbra is készítünk írásos interjúkat „A hónap vendége” címmel.

A telet a Finnovation konferenciasorozat folytatásával indítjuk, a december 3-ai konferencia főtémája a körforgásos és alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdasági modell, a Planet Budapest 2021 fenntarthatósági expo részeként. Emellett ellátogatunk Szegedre is, ahol a helyi egyetemmel közösen szervezünk szemináriumot az oktatásról, és bemutatunk egy díjnyertes finn filmet (Tove) magyar felirattal. Budapesten stand up estét szervezünk (We Stand Up) és az idei Design Week-en is részt fogunk venni.

A megszokott módon hírlevelünk és a közösségi média segítségével folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket a rendezvények részleteiről.

Kellemes nyári pihenést kívánunk!

 

Fotó: Joakim Honkasalo /Unsplash