< Back

Virtuális művészeti galériát nyit a FinnAgora

Nagyon vártuk már, hogy megírhassuk ezt a hírt: hosszas előkészület után megnyitjuk új digitális galériánkat! A finnagora.hu/virtualgallery weboldalon elérhető kiállítótermet  a FinnAgora irodai belső tereiről mintáztuk.

Első kiállításunk a Women Rock lesz, amely női művészeket mutat be a férfiak dominálta zenei iparban. A tárlat anyagát hét tehetséges finn koncertfotográfus munkája képezi: Anni Ylkänen, Virve Kulmala, Janne Puronen, Mika Kirsi, Jessica Johansson, Sanna Larmola és Sami Turunen műveit tekinthetik meg a látogatók.

A galériával izgalmas távlatok nyílnak mind a jelenben, mind a jövőben. A pandémia közepén lehetőséget teremt arra, hogy a társadalmi távolságtartás idején is mutathassunk be műveket és lehessen kiállításra járni, legyen szó csak online, vagy online is megtekinthető változatról – azok számára, akik nem szeretnének fizikai kiállítótérbe menni. Nagyszerű eszköz lesz a későbbiekben is, mert azoknak is látogathatóvá teszi a kiállításainkat, akik bármi oknál fogva nem tudnak vagy nem kívánnak eljönni az élő helyszínre. Sok szeretettel várunk mindenit a Women Rockon és későbbi kiállításainkon is!  

A galéria kivitelezője a magyar XORXOR vállalkozás, együttműködésben a Let it Be! Art agencyvel.