Május 12-én újra Étterem Nap!

Hetedik alkalommal alakul át hangulatos kerthelyiséggé a Finn Nagykövetség udvara, hogy helyt adjon a már hagyományosnak mondható Étterem Napnak. Az Étterem Nap koncepciója Finnországból indult hódító útjára, és hamar népszerűvé vált az egész világon. Budapesten a FinnAgora és a Finn Nagykövetség szervezésében valósul meg.

Megújult kínálat várja 2018-ban az érdeklődőket; a tavalyi hagyományosabb ételek után idén kortárs finn konyhával készülünk. Jó hír a vegánoknak, hogy vegán főételt és desszertet is találnak majd az étlapon! A kínálatban a húsos tacón kívül napjaink legnépszerűb finn étele, a Härkis szerepel, vagyis a zúzott vegán bab. A menüt szöcskéből készült finomság és vegán desszert zárja majd, amit limonádéval és pezsgővel öblíthetnek le a vendégek.

A zenei aláfestést a legújabb finn is és nemzetközi slágerek biztosítják majd DJ-nk jóvoltából, és idén sem maradhat el a mölkky, a hagyományos finn tekejáték. Természetesen lesz aszfaltrajzolás és bolhapiac is, ahogyan azt megszokhattuk.

Finom falatok, jó társaság – mindenkit szeretettel várunk!

További információ az Étterem Napról hamarosan.